Hei nå er vi også på Telenor

Nå er vi endelig på Telenor. Her har vi tre kanaler: TVRisvollan 126 er kanalen som dekker hele Trøndelag, i Steinkjer og Kyrkseterøra sendes vi på 348 som inneholder det samme som 126. 348 er den lokale kanalen TVR Intern ( dekker Risvollan borettslag)349 er en informasjonskanal som heter TVR Infokanal

Kanal 126 vil etterhvert omfatte innslag fra rundt i Trøndelag, vi håper du vil være med å lage noe fra området du bor i. Med dagens mobilkameraer så blir det flotte bilder og film. Ta kontakt hvis du synes det er interessant.

TVR Intern er beboernes kanal der vi vil lage stoff om det som skjer i Risvollan borettslag. Det kan være opptak fra f.eks. generalforsamlinger og andre møter, nyheter fra administrasjon og styre, samt fra naboutvalg og beboere.

TVR Infokanal vil som før legge ut power point-sløyfe med diverse informasjon.

Vi sender også videre på Get 232 enn så lenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.